Skip to content

Wegwijs in subsidies

Onze specialismen

Linders is sinds 1994 actief op de markt van subsidies en belastingterugvordering, op basis van no cure no pay. We zijn een middelgroot bureau gevestigd in Nieuwegein, groot genoeg om u continuïteit te bieden en klein genoeg om een goede band met onze klanten te onderhouden.

Linders heeft specialisten op het gebied van subsidies (WBSO, Innovatiebox), BTW, Energiebelasting en overige innovatie-, energie/milieu- en personeelssubsidies. Binnen de markt van de WBSO hebben we de afgelopen 10 jaar een succesvolle specialisatie opgebouwd voor software ontwikkeling. Steeds meer software bedrijven die problemen hebben om hun aanvraag door RVO goedgekeurd te krijgen weten ons te vinden. Daarnaast hebben we een tak die zich richt op terugvordering van energiebelasting voor stichtingen, verenigingen, dorps- en buurthuizen etc.

Wij vormen hiermee een perfecte aanvulling zijn op de diensten van uw administratiekantoor en/of accountant in het MKB. Linders vult het grote gat dat er bestaat in Nederland voor alle specialistische fiscale regelingen die grote voordelen kunnen opleveren.

Als gevolg van onze branchekennis (ICT, Metaal, Productiebedrijven, (Semi)-Overheidsorganisaties, Onderwijs, Farmacie, Stichtingen, Verenigingen) zijn wij in staat om voor ieder type organisatie de relevante besparingsregelingen te inventariseren en toe te passen.  Met onze kennis van technologie,  jurisprudentie en branches boeken wij successen voor onze klanten. Hierbij ontzorgen wij onze klanten.

Graag willen we samen met u bekijken in hoeverre uw organisatie in aanmerking kan komen voor een bepaalde vorm van belastingvermindering, -vrijstelling of –teruggave. Door onze no cure no pay formule zijn er geen kosten voor u aan verbonden zolang het u nog niets oplevert.

Onze specialismes